2011. április 22., péntek

Fehérje

Rövid képriportunk következik:

Hab formázás:

Csak gyöngyözik a víz:


Körbe értem:

máris máris megfordítva:

Csepegés közben:


Tálalva:



Madártej.

3 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Ez igen! Mekkora habhajók! Az enyémekről inkább nem mondok semmit, inkább megtanulom (ezt is) rendesen. És hány percig úsznak a vízben?

Fernel írta...

Melike! Az a titka, hogy a víznek csak gyöngyöznie szabad, nem lobogva forrnia!!!
Kb 3-4 perc nekem, neked lehet, több, mire az összes galuskát kiszaggatod :D Egy időben napi kb 50 darabot főztem, olyan volt a munkám :D
Kb három perc után fordítsd meg őket és kb kettő után szedd is ki. Így nem lesz gumis, de nem is esik össze. Formázáskor száraz kanállal, magad felé kell húzni a habot. A habban nincs semmi cukor, natúr készül.

Fernel írta...

Kimaradt a formázásnál, hogy mintha fagyis kanállal - nem a rugóssal - csinálnád a gombócot, úgy kell formázni.