Rövid képriportunk következik:
Hab formázás:
Csak gyöngyözik a víz:
Körbe értem:
máris máris megfordítva:
Csepegés közben:
Tálalva:
Madártej.
Vajas rózsakalács
1 hete
Negyvenegy éves lettem, leszámolok előző életemmel. Gyertek velem, érdekes lesz, csetlek, botlok, hasra esek.
3 megjegyzés:
Ez igen! Mekkora habhajók! Az enyémekről inkább nem mondok semmit, inkább megtanulom (ezt is) rendesen. És hány percig úsznak a vízben?
Melike! Az a titka, hogy a víznek csak gyöngyöznie szabad, nem lobogva forrnia!!!
Kb 3-4 perc nekem, neked lehet, több, mire az összes galuskát kiszaggatod :D Egy időben napi kb 50 darabot főztem, olyan volt a munkám :D
Kb három perc után fordítsd meg őket és kb kettő után szedd is ki. Így nem lesz gumis, de nem is esik össze. Formázáskor száraz kanállal, magad felé kell húzni a habot. A habban nincs semmi cukor, natúr készül.
Kimaradt a formázásnál, hogy mintha fagyis kanállal - nem a rugóssal - csinálnád a gombócot, úgy kell formázni.
Megjegyzés küldése